..

nu fick jag såndär dålig magkänsla igen, angående mina kompisar. är det fel på dom eller bara på mig, för jag tror inte man ska jag vet inte ljuga en rakt upp i ansiktet, utnytja en eller skita i en, jag menar liksom det är för mkt nu. ska jag skita i alla och bara vara med simon eller ska jag med mina vänner som skiter i fullständigt i vad som händer med mig eller ngn som bryr sig om mina känslor i vissa situationer. jag kanske bara blev så nu har inte hunnit tänka och nu kom allt upp på samma gång. simon har faktist rätt att man aldrig ska fästa sig i en kompis som jag gjort med alla mina, vill aldrig att ngn av mina kompisar ska vara ledsen jag vill det bästa för dom och offrar ibland inte alltid men mkt flr dom. nu ska vi inte dra alla över en gräns men behövde skriva av mig lite.. ska köra på varm choklad med grädde nu och tycka lite synd om mig själv hejdå och godnatt så ses vi kanske imorn

buhu

sitter och tittar på greys anatomy... jag döööööör jag är typ ledsen haha, blir aldrig det av sånt här!.. är hos mamma och börjar tio imorn och slutar vid elva yo pallarinte. men fett med soft vecka! imrogon ska jag shoppa hämsta min lön :) på fredag ska vi fira mig också hoppas det blir kul !! men man vet aldrig om mina kompisar kmr dra innan det ens börjar med tanke på hur det var förra året. jag fyller inte år förens på måndag men aa. bättre på fredag än aldrig så att säga. nu börjar det närsomhelst!!!
Skriver sen PUSSSSSSSSSSSSS

'

såhär brukar jag se ut när jag är ledsen!


softa

ojojoj, lärare börjar digga mig asså. ger mig ansvar över hela klassen nu låter jag som värsta tönten men allvar har inte gått i skolan på ett helt år.. ska verkligen kriga nu asså och visa alla joars att jag e bäst.

ninnie vill gäst blogga i min stora och kända blogg... här kmr hon:
heida!

dumma dag

idag vare upp kl 7 och springa runt trekanten, hittade inte min tändare så jag va tvungen att ta cykeln för att hinna... Men jag gick runt 3kanten pallade inte riktigt springa så att säga. Vi hade prov också, gick helt okej men frågor som inte stog med va på provet blev lite förbannad!
Matte läraren är efterbliven och mina klasskompisar eller vissa är som små snorungar, dom är fortfarande i kåtstadiet eller va man nu ska kalla det haha. Dom sitter ju förfan och smeker varandra på låren seriöst? aja och då tjejerna sitter med sina pipga röster BLÄ. Aja kul för dom, ska inte bara sitta här och skriva bajs men jag blir irriterad med tanke på att jag inte får ngt gjort och får huvudvärk av att dom pratar så högt.
Vi fick gå hem kl 3 idag, och då blev det cykeln hem och det tog ungefär en kvart 20 min. fyfan va jobbigt att ha  dålig kondition, ni som inte röker börja förfan inte!

ha det bra tja!

skum måndag

hallå jag har varit i skolan två ggr idag. jag gick hem efetrsom vi nite hade lektioner.. När jag sitter framför datan då kommer moggis (katten) in med en jävla skata som flyger in i badrummet där nova är och badar haha, sara får panik bär upp nova snabbt som attan och stänger in fågel fan. vi ringer t ngn jävla natur förening som hänvisar oss till ngn jävla joar grej som inte svarade. Tillslut ringde vi larserik, novas farfar, som löser allt han ringer ju 112, HAHAHA. för ett tag sen var jag också på utvecklingssamtal alltså kom inte dom hära som skulle ta bort fågeln på 1,5 halv timma. slappt jobb? aja jag fick iaf mitt första MVG skit stolt hihi :D Nu ska jag gå in i badrummet skatan har ju skitit överallt och sedan ska jag plugga och kl 4 börjar jag att jobba :) PUSS

YEAH MVG!!!


hade inte behövt ha den där ångesten

jag har inte adhd men damp måste jag ju ha idag. jag åker till skolan som vanligt, men nej vi har inga lektioner! det är väl bra men själva grejen med att stressa igår inför att gå och lägga sig det e fan inte kul och stressa upp, ingen kanske vet men jag är en riktigt otrevlig zombie på morgonen. Och nu äre jag väl ingen zombie men är jävligt otrevlig med tanke på att idiot lärarna inte säger att vi ska vara lediga idag.

Skit samma. Har iaf utvecklingssamtal kl 1120 förmodligen gåre ju bra :)
Och sedan blire träffa simon och plugga som en orre. aja ska sätta på tv:n nu. ajde

Bruden till höger träffade jag i lördags saknat dig. Och bruden i mitten träffade jag i fredags, brudar hör av er vafan!


söndags ångest

aa en grov ångest också, hatar att helgen ska gå så snabbt, undrar om det är för jag haft så roligt den här helgen kasnke? Träffade mina gamla klass kompisar från globen skolan riktigt kul och i fredags firades min storesyster som nu är 18 år :D Grattis hihi :)) Där jag träffade mina barndomskompisar det va kul.

Idag har jag varit iväg och handlat 8 limpor haha, sara john inger och camilla ville ha så aa. jag kirrade biffen så att säga. Jag och simon har varit med varandra men han e dum för han ska va hos sin pappa den här veckan och då hör han inte av sig för han tycker det är respektlös att smsa när man sitter och pratar, visst e det så men älskling du har ju tid näru går på toaletten?

Aja livet är surt imorgon äre skola och d¨e det bara 7 dagar kvar tills jag fyller år :) är lite små glad för det faktist med tanke på att jag älskar presenter...

Aja ska sova nu först äta ngt eftersom jhag e sjuktligt hungrig hela tiden. :/ PEACE

du och jag mot världen


trött och äcklig

måste sova måste duscha och måste hända inom en timma. Idag på jobbet hände inget speciellt bara att jag dog när danni och daniel kom in, några barndomskompisar sådär, då idioten framför inte kunde svenska jag la mig bara och garvade lite sådär..

Det gick snabbt och jag är ju inte hungrig heller. lite så det fungerar.. imorn är det prov knas men matte är enkelt. så det går jui rätt ut. sedan ska jag hem till min älskade storesyster och fixa i ordning hemma :)

saknar min älskling simon.....

 

my love

15:25

oj nu blev kl mycket. lite jobbigt idag haha, blev tvingad att springa stafett mer eller mindre ställde jag ju bara upp för klassen hihi. har legat och sovit lite och käkat nudlar, ska bege mig till jobbet om 5 minuter undrar vad som händer under min jobb tid? ... imorgon äre fredag prov men fekke pussi (:


hallå hör av dig!!!?


blä

idag äre friluppsdag och sedan jobb usch vilken jobbig dag.... ska gå hem och duscha efter jag har hoppat höjdhopp :)))

ojojoj

ojojoj haha glömde dagens.. vi drev lite och snacka om haloween.. Madde kläcker ur sig " jag ska vara mörkret " En 35 åring går förbi som ser helt efterbliven ut och hör allting och säger " Det borde du verkligen va, det klär dig"
HAHAHAHAHa asså sjukaste...

jag känner bara för att döda ngn!

shiet asså jävla horer allihoppa. visst det har gått över (LITE) men snälla vad håller dompå med, dom kan ju inte säga en sak och mejla om en annan sak?
Livet är bra orättvist ibland. Skiter i det nu får ta och lugna mig lite, är ju det ända jag tänker på.
Idag fyller store syster sara år :) så vi ska fika och så men ska till mamma sen och sova! och om 3 dagar fyller ninnie 18 :D hihi... och sedan fyller ju jag år om 12 dagar. och undrar vem som inte kommer få ngt från päronen? ähmen jo det e ju jag eftersom jag BARA fyller 17. Livet e lite hårt sådär då. men jag e iaf grym i skolan och idag gick jag lovisa och madde en riktigt lång promenad skönt vare och mkt snyck kom ut heheh.

Nu ska jag lägga mig en stund och sova :))) bjuder på en bild också (:::

njuta av livet e det bästa jag vet och det gjorde jag hela sommarn lång :)

ojojoj

inlägget innan va ett väldigt uppspelt inlägg hehe. nu sitter jag här och hjälper syrran på deras jobb.. ninnie gick hem e dålig eller ngt :) .. Jag fick gå tidigare i matten pga att jag hade alla rätt på mitt test hihi. vänta bara mvg ska jag nog få :) Min dag kmr se ut så att jag ska va här åka hem t fia :)) fika lite och sen vidare på tjej middag hemmes hos hannah, med amanda mette jessica och hannahs klasskompis. hoppas det blir kul. det ända problemet är att dom tror jag ska ha på mig klackskor hahaha. aja :))) ska äta ngt gott också!

Togheter again :D


Fekkäh blire också!


JAAAAAAAAAAA

säger bara kunde inte va gladare. fan va jag älskar mitt liv just nu. jag kmr få lägenhet, vet inte när mend et händer asså jag dör!! Jag älskar simon mest vi bråkade idag och jag är en bajskorv ibland och jag e grym i skolan och jag har varit med om en hemsk sak på jobbet så det går ju rätt ut. bra tjejer ska ha bra grejer inte sant? :))

haha de inlägget som kom innan va de jag skrev förut hittade de i ngn utkorg här..

idag äre läskiga grejer som händer.. jag ska faktist på möte angående träningslägenhet, får jag det kmr jag dör av lycka!!!! ska ut på balkongen nu, föresten ska jag sluta röka nu när min limpa är slut hihi. lite svårt men ja man får ju hoppas på det bästa.. pussi

jag är tråkig som aldrig skriver jag vet

jag har inte skrivit på länge men har inte haft lust. jag har gjort jätte mkt!!!
Träffat nannis 2 ggr :D .. Har saknat henne sjukt mkt vi träffas aldrig men det ska ändras nu! ouf den här veckan känns det som jag skrattat bort skolan inte orkat eller varit överaktiv. jag tror det är för jag inte träffat simon ngnting.. han får mig lugn och bekväm :)

På fredag har vi i klassen anordnat en liten fekke alla får komma vi ska lyssna på musik och softa på ett berg massa människor i axelsberg.

Imorgon har jag fan test i kultur kan fan ingenting, vi hade också en data uppgift att lämna, det känns som att det e lite mkt just nu. jag måste skärpa mig och ge tid för saker jag behöver. Som tillexempelt träffa mamma syrran och pappa. har inte haft mkt tid för. jag e lite dum ibland men livet e inte alltid en dans på rosor. Är hos mamma nu men aa.. behäver med tid med henne. har träffat henne för lite det senaste året jag bott hos syrran :(...



allt jag skrev gick bort sug av mig hora

-


BAAAAAAAAAAAJS

JAG HAR GJORT FITT DATA GREJEN I FUCKING 4 TIMMAR.........

hihi

helt glad e jag nu, lite bajs inlägg där tidigare knas. men iaf. skolan gick jävligt snabbt och det blev ingen begravning idag. Camilla orkade inte sen så åkte dom ändå i sista sekund och då va jag på lektion..

Iaf. Ringde jobbet sista lektionen haha helt glad igår när jag jobbade efteråt kollade jag besviket på shemat att jag inte fått tider, men smart som jag är skrev jag mitt namn och strök över med en orange penna. Så sussi ringde mig och fråga om jag kan jobba imorn och på lördag skit glad. då har jag tjänat denna vecka 1400 :)))
Och då har jag 3 veckor på mig att tjäna ännu mer hihi.

Nu är jag hemma hos mamma igen med ninnie och kollar på gosip girl. så nu pallar ja iinte skriva mer, XOXO





Ja ni, saknar faktist tillbaka till 9an. där man alltid va rädd att missa ngt om man inte gick till skolan. nu äre ju helt tvärtom..


nanniszsz



Saknar dig :( .. vi hade det alltid så jävla bäst. Tack för allt <3


om livet var en sång

jag vill men jag vill inte.. gå till skolan! asså just nu är det som att gå till en mardröm för jag orkar verkligen inte. sitter här hemma hos mamma och väntar på att klockan ska bli halv så jag kan gå..

Barnens ö gjorde mig helt död. haha vi sitter i bussen dunkar abba låtar, slutar med att vi sitter och skri´ker, fan va alla måste tycka att vi är värsta svennarna, med tanke på förra veckans händelse... dom kallade mej och lovisa svennar. aja men de va ju roligt liksom.
När vi kom till barnens ö kände man dom dära självmordstankarna. Fucking landet haha. Men vi hade as kul till slut och jävligt många bilder fick vi på klassen. Men det funkar inte ladda upp dom. Men ska försöka ikväll.

Efter skolan idag skulle jag gått på Tony´s begravning. Men Camilla har inte orken, så jag ska gå hem till henne och fika... Tony var Camillas pappa´s bästa kompis. Och som vissa vet bodde jag nästan hos camilla när jag var mindre. Tony och john (camillas pappa) umgicks lika mkt som jag och Camilla gjorde.
Han va en snäll man, Vila i frid Tony <3

blä

.. jag är inte ens trött. sitter och kollar på my favorite program. ncis bästa :D men nu äre ju slut såklart... imorn åker vi och jag e så jävla otaggad så det finns inte, känns som man åker tillbaka till barndommen liksom haha. värsta minnena därifrån. jag ninnie och camilla åkte dit, varav hanna och malin också följde med. och jag va bara med killarna haha blev tom tsm med en kille som heter emil haha fett gullig jag va! har kvar en bok där jag skrev memil hjerta sanna haha. asså ibland e jag lite gullig!

haha så va vi på sportscamp oxå asså herrigud va vi gjorde grejer när vi va små. jag och camilla hade verkligen kul! vi sågs på en fika härom dagen och snackade om våra minnen. då camilla precis fått en kamera och vi tog kort på allt och alla. och vi såg en kille som lutade sig in i bilen och man såg hela e4an haha, vi tog ett kort och killen vänder sig om och säger: blev kortet bra. asså det va helt sjukt pinsamt haha!


ska väl gå och sova, med tanke på att jag och ngra tjejer från klassen ska köka mat på donken imorn :D
PEACE N LOVE


 

asså jag vill bo där fan. massagen va riktigt skön men det brändes som fan! fick inte bada på en timma :( kommer garanterat åka tillbaka när jag är vuxen. tack sara och john för den semestern den behövde jag :) love u guys


RSS 2.0