nej jag har inte sovit och ska ut om 2 timmar...

jobbig dag på jobbet, riktigt jobbig faktist. nu siter jag och väntar på att få åka, sska möta lollo också och lånaett par brillor av henne. och sen ere partyy whohooo. sen ända nackdelen är att det ligger så jävla långt bort..

imorn ere lön också!! shoppa, sola, bio ? yes e galet taggad nu men ska sova en stund nu. se ya.

 

en bild på mig o these när nannis firades (:

vill inte

har inte kunnat sov på hela jävla natten somnade kl 4.. har liksom sovit i 3 immar och nu ska jag jjobba? nej uck allt och alla, bara så ni vet är jag på dåligt humör idag ha det bra hej

kill me

jag har ingen lust att jobba vill sova hela dagen ända tills jag ska ut... iaf skit samma börjar bli deprimerad haha

jag ska vara fucking tönt imorn på maskeraden hahhaa, kan nte slute tänka på hur jag ska se ut hahaha. glas ögon randig tröja fast jag ska ha klackar ;). grrr lite sexiigt öhr.

nu ska jag duscha av mig och sen sova. bläääääääää hejdå godnatt!



älskar dig mest på morgonen


det ända jag gör är att jobba..

jag och emma har pratat om det.. vi bor ju typ på vi prisma haha. knas. imorn jobbar jag också, men det roliga med imorn är att jag och simon ska med och fira hans kusin! vi ska på maskerad typ :D! vad ska jag vara hmm?

nu är jag hos mamma ska äta nu, och sen titta på idol. se ya




superettan fyfan.. de positiva är att biljetterna blir billigare..


nu har jag varit upptagen och jag är det hela tiden

jag har jobbat varit med simon kollat filmer sprungit runt och köpt limpor varit på fekke o hela pisset. men riktigt kul hade jag. Emma som sagt fyllde 17 år i söndags, stort efter grattis till dig bästis :)<3 vi började med att vara hemma hos hennes kille simon som bor gården brevid mig snacka om soft. tillslut slutade det med att vi gick ner till pub diset och fekkade vidare haha, fan va roligt det var. sjöng kareokee gjorde vi!? man in the mirror, jag känner en båt haha?

Iaf i söndags var jag med hannah och kollade matchen med henne, vi gick och käkade på donken och sen träffade vi Lovisa. vi gick och kollade på bio, fame blev det, den va awesome! haha

iaf så ska jag och simon på maskerad fest på lördag efter jag jobbat, vad fan ska jag vara för ngt? hans kusin fyller 23 tror jag om det inte var 24 ävligt skoj kommer det bli. nu ska jag sätta på csi och sen sova.. börjar ju liksom 9 imorn , men jobbar på golvet hela dagen så de e najs!!!!!

och ja självklart kommer det bilder nu!



Jag och bästis



jag och ruby



haha, ruby och jag (man in the mirror)



Emma och Emma

nu räcker det för idag puss och godnatt!!!

lördag baby

sitter här vaknade för en och en halv timma sen. väntar på att simon ska bli klar, vi ska till skärholmen och fixa lite grejer och äta Mc hihi. e så jävla hungrig på det.

igår vart det en lyckad kvläll det va kul och trevliga människor. problemet va bara att jjag och simon bråka. men aa. nu har vi löst det. jag mötte emma mitt i natten också, tack för allt bästis <3

aa iaf. idag vet jag inte in eller ut bara att jag ska till skärholmen sen vetja inte :)

puss på rumpan!




så här kan jag se ut på fekke haha skit fiiin asså

woohooo fredag

jag har tänkt på en sak... jag kommer bli skoltrött, det e jsukt men jag vet vrf. jag har så lätt att bli stressad p.g.a. att det e mkt att göra, som tex skola jobba simon vänner.. asså det är inte så lätt som många tror. jag blir stressad och belastad med att göra så mkt grejer..

iaf över till något mer roligt!!! idag äre fekke med lovisa, jag vet inte men vi ska ses om ngn timme eller ngt cook med najst! fett med soft att det är i axan också haha så de e ju najs kunde inte bli bättre. efterår ska jag möta simon och vi sova hos mig. imorn ska jag till skärholmen och lämna cigg till inger och jaa ordna lite saker!
Förmodligen inte säkert men har madde fest i veckan som kommer, det skulle vara riktigt roligt!

Iaf. jobbar jag mkt denna vecka. på tisdag 4h, torsdag 8h, fredag 4h och så lördag 8h timmar. så det blir ju ungefär 4000 den här månaden också (förhoppningvis) hihi. lite stolt över mig själv sådär. ska bli av med min jävla skuld så ja kan börja spara mina egna pengar!


WOHOH, nu ska jag röka kmr förmodligen lägga in een bild på mig o lovisa innan vi drar..

 

hemma hos nannis för ngra månader sen, love yah


ett steg infö natten

har suttit hr ett tag nu. faktist en timme med att fixa ngn annans grejer, eller snarare johns telefon. nu e den fixat och jag ska göra mig i ordning för att nanna snart. imorgon blire upp till skolan ...... jag vet inte riktigt om jag vågar gå tillbaka till verkligheten eller gör jag det? aja. vågar gör jag ju iof men orkar jag? haha känns som jag varit borta en hel evighet.. jaja. ha en trevlig natt allihoppa nu sussar jag.

Puss och Godnatt

vad är det för fel på folk?

jag har skrivit till typ 20 stycken frågat om läxan men ingen svarar haha jag e helt mobbad.. jag vaknade kl 12 idag ganska bra tid med tanke på att jag somnade kl 3, inte bra.. jag va hungirg, inte trött och arg.
imorgon tror jag att jag kmr kunna gå till skolan. men jag börjar komma in i vinter depritionen då jag inte pallar ngnting. det som e bra att vi har hört lov så det e najs!... och sen har vi praktik i fem veckor och det e najs och då har vi bara ngn vecka kvar i skolan sen blire ju jullov, så det e jävligt najs!


nej nu ska jag göra sista frågan på läxan. hare bra. hörs ikväll hejdå :)

sent ute?

jag sitter fortfarande här med den här jävla läxan, jag har inte ens läst ut boken haha.. asså jag fuskar som fan! men jag har bara tre frågor kvar jag e grym! älskar mig själv ibland.

ni som har förhållande, kan det komma en vecka man inte litar på den andra personen alls? att man liksom tror att han/hon går bakom ryggen på dig och är otrogen..? jag vet att simon inte är det men hela veckan har jag liksom dagmardrömt och inbillat mig helt sjuka saker. jag tänker liksom den tiden han inte lägger på mig lägger han den på andra? varför gör jag det känner mig helt dum :(.. men jag e så envis och tänker mig inte lägga mig i detta asså e jag sju? haha

aja, imorn ska jag till vårdcentralen så jag kan gå till skolan på torsdag och fredag. har så tråkigt här hemma.. nästa vecka har vi ju höst lov haha helt sjukt snabbt tiden gått.. aja. livet kan inte alltid va roligt. ska göra klart läxan och lägga mig.

Godnatt


livet som sjukling

ni vet när man är sjuk? och man är som ett barn igen, eller vill va ett barn, vill att ngn ska bry sig och ta hand om än? jag får inte ens skjuts till vårdcentralen, jag har precis haft feber har ingen större ork att åka dit själv. dom har ju inte tid att åka dit med mig. men skyll fan inte på mig om ni blir smittade då. jag kmr inte tycka synd om er då. just nu e jag arg och hatar alla i min omgivning. sluta tänk på er själva jävla idioter. det finns mer saker n bara pengar det får ni tänka på. och om ni läser det här har jag tänkt att säga det flera ggr men svårt att prata med folk som är upptagna me sig själva.
är det ngn som håller med mig? visst vill man bli 10 år igen när man är sjuk? ligga o titta på barnprogram nästan...

så gammal vill jag vara nu...




halsfluss

nej, det e inte nådigt ngn stans. har haft feber i två dagar tänkte att det skulle gå över tills idag, nej jag pallar bara få halsflus inget mer? kanske inte kul för er att höra. men jag kan inte äta, inte dricka inte svälja. sitter här och pressar i mig te. mamma e här och passar nova som har feber. hmm undra vem som smitta mig?.. nej skoja inte är det hennes fel inte. men saken är så irriterande för att jag kmr missa så mkt i skolan! och sånt pallarjag inte.

måste göra klart en svenska läxa som ska vara tills imorgon, men idag klarar jag mer igår låg jag som att jag va döende i min säng och så fort jag ställde mig upp såg jag dubbelt, men de e najs haha!
vi har ju haft en hel del läxor den senaste tiden. och som tur är har jag hunnit med dom. men är inte så säker på denna med tanke på att jag inte ens läst ut boken? men man får ju improvesera.

nu gör mamma te till mig och nova, en sjuktant hihi :)



nästan alla tjejer hos nannis i lördags. haha söta va vi


nu äre fredag

det e fredag och jag har inte haft tid att skriva, jag har jobbat och pluggat hela tide, sitter faktist och pluggar nu också.. vilket jävla liv jag har. det är inte roligt nu iaf.
imorn bilre att fira nannis, kul kommer det bli :)
simon kommer frbi senare också. kommer ksriva om ett ag pusssssssssssssssssss

seriöst är det såhär livet är för er som inte går i skolan?

mhm.. jag förstår inte själva grejen med att vara hemma. man blir uttråkad och trött, deprimerad och får ont i ryggen. med tanke på att de ända man gör är att sitta vid datorn röka och titta på tv. man försöker plugga men det går ju inte så jävla bra det heller.

iaf så hade jag tänkt att gå ta en cigg nu, sätta på en film eller plugga.. hm. betämmer mig senare. som ni förstår har jag itne så mkt at skriva om ha det bra vi hörs ikväll puss

aa, ni kan ju få en söt bild på mig där hade jag kul till skilnad från nu


jag hatar att vara sjuk.....

det finns ingenting att göra örihelvette! har ätit vad ska jag mer göra plugga? ja men det gör jag seriöst :'(

nej okej nu ska jag vara duktig ta fram boken och läsa lite.. lite? nej mkt sanna kom igen.
(är jag inte sjuk som peppar mig själv)
okej nu jävlar blire 40 sidor. hejdå vi hörs om några timmar jag har tid för er. love u guys

asså jag ser lika efterbliven ut där som jag är nu. den andra blondinen är min orangehåriga syster love u hahahahhahah . <3


nej usch för att må såhär

nej jag mår inte bra inte alls faktist. det är mycket bättre och jag behöver klaga. igår hade jag ett migrån anfall va nära på åka in till sjukhus och hela grejen. men jag ville bara hem äte oc sova. jag grät så myket att min hjärna svullnade upp. inte kul. kom hem slagga vaknade kl 5. kunde inte sova inatt somnade kanakse 1 eller 2 och jag försov mig i morse och sara ringde och väkte mig. jag gick upp fick en svartskalle ringde sara och frågade om jag kunde vara hemma. jag är iaf hemma nu och pluggar. jag mår illa och har inte ens tagit en morgon cigg. funderar på att göra det med tanke på att jag är röksugen men samtidigt mår illa..
Förmodligen kmr simon hit och tycker synd om mig. en sak ska jag säga att simon är den bästa pojkvän man kan ha. han bryr sig. igår va jag ett offer och han min hjälte kan jag säga asså. nu ska jag göra mig lite nudlar till lnch och forsätta plugga.


en sak är glasklar, bilden passar verkligen inte in till mitt inlägg. men bilden är jätte fin och jag saknar dig hannah. det här var på mitt lilla kalas förra helgen :)


migrän anfall

nej nte okej jagvaknade upp med ett migrän anfall.. jag började gråta så ont hade jag. jag spydde och hela skiten så jag kan itne säga att min dag har varit bra. jag har nga baterier på mobilen men emma kmr snart upp med ladddaren. jag mår fortfarande inte bra. men över till annat

nannis fyller år idag grattis älskling :D nästa helg ska vi fira henne hoppas jag!


jag m ni undrar jag skäms över denna bild haha love ya :)

nu äre fekke på g :)

ska iväg och möta upp petra och veronica nu sen ska vi på fest :) simon ska ut på pilot hihi jag e fett taggad sitter snart klar här och ska röra mig om en halvtimma!

jävlar asså e helt taggad pusssssssssssssssssssss

hata

jag är arg och trött har ätit men idag äre fekkkkeee *:D:D:D:D b <333333333333 skriver senare

abo

sitter här framför datan igen självklart. har köpt lite mys pys införkvällen och bozzos mat :) simon är på g hit han är seg och dum. jag är trött men taggad inför idol. ska nog plugga lite nu. baterier på mobilen har jag inte heller. hur ska jag lösa det här? jag har ont i magen jag är nervös för ngt.

juste jag och emma var och simma idag haha, det blev i 35 minuter! känner mig grym. men åt pizza efter men vem fan bryr sig :) den riktiga träningen börjar den 25:e när jag ska få mitt gymkort haha är helt taggad! då blire ingen pizza eller ngt. bara lite gott på helgerna t.ex. chirrre eller ngt!
ska l'äga in en vcker bild på mig och emma eftersimningen!



hahaha

jag ska ut nu med bozzoo:)

ska ta en promenix med bozzo nu handla lite käk åt honom och lite gott tills ikväll :))))))))) skriver igen om ngn timma så får ni höra om min fina dag!

hatar morgonar

aom inte alla vet är jag en riktig bitterrfitta på morgonen, så på billden ser ja ungefär ut och vill döda alla! aja. simon smsade mig 6 på morgonen och skriver att han drömt värsta mardrömmen och jag inte skulle höra av mig. jag svarade nyligen med att skriva eh? asså vad har jag med det att göra tänkte jag. han ringer upp en kvart senare och skriker och självklart försöker jag hålla lugnet. men som sagt mitt humör på morgonen är inte bra och så ska han komma och förstöra det. jag fick ut mig ett par skrikande ord som  iaf. nu bad jag honom hålla sitt humör för sig själv. förör aldrig mitt humör!! :)

sitter nu och äter bullar och lysnsnar på MJ.. jag och emma ska simma idag och sen ska ja hem tll fia.. undrar bara när simon kommer :) vi får ju inte missa del finalen i idol!!

skriver förmodligen lite senare pussilusk

Glömde jag säga att min data har kamera också? såhär cool är jag nu


Va trodde jag egentligen?

Tyckte att det skulle bli kul och spännande att för första gången få blogga som gäst här på tungsgrejjersanna.
Men känslan förändrades lika hastigt som när man råkar ta ett felsteg på marken och håller på att ramla fasst man inte hajjar det förens man står stadigt igen. Anledningen till detta va att när jag bad om att få pröv denna utbrädda aktivitet så fick jag ett glatt Ja! följt av men en sekund bara, som förståss inte va en sekund inte en vanlig sådan iaf men Sanna kanske räknar i syber tid??? Aja det jag ville komma till va att trots min nyfikenhet kring detta (ganska nya fenomen, blogging) så dog sget ut ganska snabbt.
Vilka är dom som bloggar egentligen och använder folk världen över detta som sin elektroniska dagbok?
Är man verkligen bekväm över att skriva om sina innre kännslor och så att alla har tillgång till dem?
Eller är detta bloggandet egentligen bara ett sätt att summera dagens höjdpungter?

Tack för att ni läste och tack Sanna för att jag fick göra ett mindre inntrång! // En oruttig nyfiken...

haha livet har varit en gåta idag för mig

ojojoj, idag har jag varit dampig. på morgonen kommer jag till skolan och blir inte insläppt p.g.a. att jag inte hade min id-bricka jag fuckade ut och blev insläppt 30 minuter senare. Jag blev skit sur på läraren och får ut mig: Nu fattar du varför vi inte vill rekomendera den här skolan för andra elever! Jag tror ingen av lärarna vill komma i konflikt med mig med tanke på att jag är grym på att argumentera nu för tiden :))
Iaf vi tittade på film på lektionen för jag jobbade med arbetet hemma sen ändå. Och då kom jag på att jag hade tappat bort min 500ing. men nej 3 timmar senare fick jag reda på att den låg och väntade på mig på köksbordet hemma hos mamma. Jag va nära på att gråta helt seriöst. Jag gick och åt på sara och john och ninnies jobb! sen sprang jag tillbaka till skolan och hade en helt onödig lektion.

Jag och lovisa va här och pluggade och pratade en massa. Hon tycker att hon ska hålla sig till mig med tanke på att jag pluggar ahah lite roligt sagt. puss på din stora rumpa.

Simon ska jag träffa om ett nag men nu ska jag sätta mig vid mat bordet och äta.

LOVE :)))



jag och lovisa för några helger sen asså fyfan! haha

fan

lilla jag tog fel  på tiden trodde vi började halv tio.. så sitter här nu helt klar.. jag käner nästan för att sova i 10 min  men det är helt onödigt! idag äre mkt i skolan, eller jag har mkt att göra! men det e ändå bra liksom. med tanke på att dom här 2 veckorna har varit så jävla slappa. vi har slutat tidigare varje dag och inte en ända lektion har vi gått hela förutom matte lektionen.. aja.

vad ska man göra nu i 40 minuter jag är ju helt klar?

äh jag går och lägger mig. pussiluskan



buss resan till barnens ö. vi hade lite kul iaf :)))

.

Your great personal energy makes you want to get out there and try new things no matter what! Even if you're slammed with work or home chores, you should still have time for fun.

livet är perfekt idag

sitter och kollar på en grym film eller serie. tittade innan på greys! as bra längtar tills nästa onsdag. asså ag borde å pengar ör att jag bloggar med tanke på att jag gr det hela tiden. ingen kommenterar skit tråkiga ni är!

I helgen ska simon ut på lördagen och förmdligen kanske iaf ska jag med hem till alma hon fyller år imorgon :) Grattis gumman i förskott!

Jag älskar simon mest mer än datan! hihi, han blev sur för att jag skrev att datan va min stora kärlek!

2 år och snart 3 månader älskling. jag älskar dig mest


trött

hej allihopa. eller vad man nu ska kalla de :) jag har varit och jobbat och är helt slut, sitter hemma hos mamma nu! ska kolla på greys anathamy love this show!!! om inte ninnie stoppar mig så att säga. men hon får låna min data så hon kan ju bara göra den brun genm att stoppa upp den ngn stans. eller nej inte min data :( min data är på gränsen på att bli lika älskad som simon! nej skoja nu va jag dum <3

Iaf imorn börjar jag halv tio skönt! jag ska möta fia då och ta hennes extra nyckel ska vara där under helgen och passa bozzo! skit skönt få jag kanske vara lite för mig själv :))

PEACE OUT


onsdagar har blivit bättre!

själva grejen med att jag börjat i skolan igen för att jag ska gå i skolan lära mig något nytt och så eller hur? Men nej våra onsdagar består av 2 lektioner som är helt onödiga för jag redan har fått betyg i dom, men så duktg som jag är vill jag ju höja betygen :)

Sitter nu vid min nya älskling data. Den är vit och jag älskar den helt perfekt för mig. Jag har redan hunnit plugga på den!!! och den är ätte mysig. håller på att öra över musik från min mobil till datan via bletooth hihi lite coolt sådär!

Men nu ska jag iaf göra en läxa och sen ska jag iväg och jobba och sedan vidare till mamma. men det är ingen fara jag har ju med mig datan! PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS





..

jag har bara idag varit i skolan, åkt till jobbet och jobbat varit hemma ätit och gjort klart läxan (1 fråga kvar den ska va klar om 2 veckor) Nu ska jag äte ngt ta en cigg och sen sova. saknar simon och vi bråkar ju som vanligt när vi inte umgås. men godnatt iaf inte världens bästa dag

justine och sanna på nannis kräftskiva haha


dålig dag

idag hare varit tråkigt i skolan jag ahr jobbat och mina läppar svider...... har inte haf tid för att skriva och har inte det nu heller så jag bjuder på en fin bild istället. kram och puss

MY LOVE


gästblogg by ekmans.webblogg.se

Idag är det ju snoppens födelsedag så jag sitter här och hjälper henne lite med sin nya data. den efterblivna korven kan ju inte ens installera adobe flasplayer så nu har man ju fått ta tag i det också. vi har chillat lite i midsommarkransen idag och nu ska vi fika, hela feta vårbergsläkten kommer ju hit idag! xoxo

tungt

sitter här och funderar, funderar över vilka jag saknar låter töntigt men jag saknar verkligen tillbaka till dom tiderna när jag gick i 9an då allting va så jävla soft asså. brudarna fanns där hela tiden ingen som svek än och alla bara va små snorungar. nej men nu ska jag ha haft ett sabbatsår och går inte ut gymnasiet förns om 3 år. kanske bara var bra för mig eller? för seriöst har lilla jag fått MVG är det ett under.. ibland är jag så impulsiv så jag hinner inte ens tänka efter på vad jag gör. men allvarligt, är jag inte grym lite ändå? att palla komma tillbaka till skolan efter mitt värdelösa år? jo jag e grym punkt slut.

Jag älskar mitt liv mer nu än jag nårgonsin har gjort eller nej men jag är en bra oerson nu, jag e typ stolt över mig själv. hur månda 16/17åringar är lika tung som jag.. kanske bara mina kompisar med tanke på att jag umgås med dom haha okej nu överdriver jag men jag e tung sp känner jag nu! punkt slut. och nu ska jag få bilder från amanda från i fredags, peace out

klassgirls pussilusk


åhejåhå

hejsan, jag har varit och jobbat i sex timmar kom hem för 2 timmar sen har myst med simon men han gick för en  kvart sen :( asså är helt sjukt hur mkt jag saknar han när han går! :( vi har haft det mysigt i helgen.

Imorgon äre min födelsedag! ojojoj john har tydligen stått här hemma och bakat bullar hela dagen hihi :) skit goda, så blire tårta också!!! Mamma pappa ninnie ska komma iaf sen kommer simon älsklingen och emma tror jag e inte säker , men hon e tydligen sugen på lite bullar kan jag tro!

I veckan kommer jag jobba onsdag och torsdag det blir bra pengar.... hoppas jag iaf!.. undrar vad jag får imorgon jag har ingen aninig!? men det känns inte som jag fylle rår är bara sugen på presenter!!!

nu ska jag hoppa in i en dusch.. PUSSIIIIILI

vi ba ju på grönan för ett tag sen, fin bild på sis, nunnis och mig :)


blä

blev inte så lyckad  i fredags men det är ju som vanligt, men kul hade vi ett tag iaf. men det blev så jävla kort stund. körde öl spelet och massa lekar :) de flesta kom ju men aa.. iaf jag fick en termos haha två kort och ramar, en plattång av mammi och ninnie, en parfym av hannah och amanda! en skit snygg klocka av linda, en dansande hund av nannis haha tack girls. simon gav mig en ros, och han säger ju att jag inte fyller år förns imorn så jag får ngt då :).. när vi kom hem igår fick jag en liten chock. sara ich john hade hållt på hela fredagen med att fixa och trixa nu har jag deras rum :S.. fett sjukt men lite mer plats större tv och ströre säng. data i rummet och ett plugg bord helt najs fan!

Om 15 minuter ska jag iväg och jobbahar ingen lust men man måste tänka pengar. vi ses sen pussss

 

jag i egypten bra sommar grym resa!

kill me softly

sitter och har ingenting att göra, vi slutar snart och vi sitter på mimersbrunn, hihi tittar på vad dom andra jobbar med eftersom min matte bok ligger och väntar på mig där hemma. höhö. idag blire fäkkeh, puss o kram!

..

oj idag dök det uppett par bloggare hmm.. undrar om de e faceboollänken hm nej jag tror inte alla vet om mig aight? men iaf, så va emma och jag i skärholmen för ngn timma sen och hämtade hennes lön vi åkte sedan hem till mig hon åt och sedan va det idol! love idol asså. iaf, så färgade hon mitt hår och vi snackade massa skit om allt och alla skönt vare fan. juste haha emma och hennes kompis bråkar pga en sak haha, jag börjar ogilla henne ganska mkt nu och det är så jävla kul när jag överdriver med alla mina grejer.
Som när jag va liten då jag sitter och tänker och tillslut säger: tänk om man blir kidnappad och samtidigt är förskyld? ska man fråga kidnapparen om lite nässpray då eller hahaha. asså fölk vill inte veta vad som försigår i mitt huvud ibland. har precis varit och duschat och snart ska jag gå och lägga mig.

Godnatt puss o kram!



COOOOOOOOOOL

ojojoj

mitt inlägg igår sorry fuckade ur lite bara. hehe. idag hade vi en lektion kändes helt joar gå dit asså, med tanke på att jag inte hade provet och göra, men satt och gjorde läxan så det va ju bra :).. så efter det så åkte jag och linnea in till skärholmen och köpte fett med kläder för jag fick ju min lön idag 4000 fett bra hihi ! :))) Det blev en jätte mysig cardigan, 2 par leggins jeans var av ett var från hm 149 :- och ett från ginatricot fär 299 :- det blev ett par uggs, med tanke på att alla vinter skor är ändå så jävla fula så köpte mig ett par som e varma och sköna. Det blev okcså ett standard vitt linne från hm eftersom jag inte har ett..

Igår glömde jag säga att jag Linnea och Lovisa va och simmade i västertorps hallen, riktigt skönt vare faktist, funderar på att köra varje vecka nu asså! med tanke på att vi slutar efter lunch på onsdagar och kl halv 2 på torsdagar och fredagar.

Imorgon äre dags för att firas. jag känner inte ngn lust för det med tanke på att alla måste hem så tidigt känner liksom inte aa jag vet inte. aja hoppas det blir kul iaf! Nu ska jag bara slappa ta det lugnt och ta ett bad lite senare. Nova och nela sitter i köket och sjunger på sin nya låt "lådalådalådalådalådalådalåda" jääte fint! haha

Jag och katharin på barnens ö. puss pårej :)


RSS 2.0