18:38

Asså snacka om irriterande!? asså åååh nu har jag ringt minst till 20 olika mataffärer och alla säger lämna in cv men jag vet att dom kommer kasta det. men på torsdag min lediga dag får jag ta och göra det och jag hoppas verkligen någon ringer upp. måste åka till skärholmen, sätra, zinken, mariatorget, till södrastation & där ligger ju hur många mataffärer som helst! om någon vet/eller läser något kommentera gärna det här inlägget, vore jätte snällt för jag är verkligen sugen på ett nytt jobb. skulle kunna börja jobba direkt imorn! aja, idag va en dålig dag för efter jobbet skulle jag och nannis till stan men självklart när jag ska köpa ngt så kom jag på att mitt kort är hemma, den va ju lite jobbig. sen mötte vi alma sen taggade jag hem och började ringa. nu har jag precis ätit min huvudvärrk är inte så farlig längre. måste kila nu! chiao

00:04

Jag är TRÖTTTRÖTTTRÖTT på alla :) Nej men på jobbet iaf har skrivit ett nytt cv och nu ska jag ha ett nytt jobb innan 2 veckor i don´t give a fuck. jag säger bara på fredag :D:D det e en hemlis bara linda ninnie pappa sara och john och simon så klart ingen annan vet mohaha :) lten devil sådär.
men jag har alltid så jävla mkt att göra mitt rum e helt klart nu asså det e galet snyggt!! Jag måste bara ha lite roligare liv än det här asså har skit tråkigt bråkar med alla ela tden känns det som. hinner inte träffa ngn :( aja fuck allt

14:13

Asså det är ju så jävla skönt att vara ledig. fick skjuts till midsommarkransen i morse och gick tillbaka hem och deckade och vaknade halv 2. nu har jag iaf fått sova ut. måste börja lägga mig tidigare. och nu är det ungefär bara 3 månaders jobb kvar det känns fett skönt. och s¨får jag ju lönen imorn och köper tv för hälften :) asså jag har alldeles för mycket i mitt huvud just nu och orkar inte skriva mer. ska nog göra någt att äta.

18:28

Asså jag är så jävla trött kunde nog inte bli tröttare. som sagt ska jag köpa en 32 tummare på lördag e så jävla glad! och sen måste jag köpa data! ska dega fett hemma då. iförsejj gör jag det nu också men ja.. ska sova vid 10 när csi är slut. får mina penagar på fredag, bara 6888 kr men ska ta bort min personal mat äter ändå bara salladen.. och¨då får jag 700 mer :) men måste fan jobba mer känns det som! jobbar lite och va liksom ledig igår pga att jag åkte och gjorde den där grejen i uppsala, ska verklligen få ut ngt av dom här sista vidriga månaderna! saknar så jävla mkt till att plugga. föresten har jag bestämt mig, ska plugga till förskole lärare! aja, peace

18:20



Era jävla tpl barn saknar er fifan! (bilden baxad av petra). Saknar er iaf :)

20:45

Egentligen är jag så jävla trött på allt och alla helt seriöst. Och ni som ska vara mina föräldrar och inte ens hör av er jag är fan trött på det här. Kommer snart radera allas jävla nummer och typ flytta utomlands eller något liknande.
Men jag måste fan stå ut helvete och när jag gårut 3:an blir det spikat  ett utomlands år för mig. Där jag kan jag fixa upp ettnytt bättre liv, där ingen vet vem jag är och ingen vet något om mig.

Det är så jävla skönt att skriva när man är arg/irriterad/ledsen man får ut ganska mycket här..


18:06

dåligt trött vakna för en och en halv timme sen och somade kl halv 2, liten trött mössa. aja vill dra och sola men det får bli imorn efter jobbet istället jag ska bara softa nu och försöka komma i säng vid tio ska platta håret idag för en gångs skull. jaja har jätte tråkigt ska nog slå på t:n och kolla om det e simpsons! pussi

11:55

 
Nova och nela mina små älsklingar


11:53

Ojojoj jag är så grym. tog mig upp kl halv 6 gjorde en fett snyggööhr fläta satte på mig mjukis, tog upp min älskade systerdotter nela som låg vaken i sin lilla säng. jag åt frukost samtidigt jag skrattade åt nela. hon är så jävla söt går inte att beskriva, hon och nova är sånna man skulle kunna göra allt för. tyvär är jag kanske lite för ung för att skaffa barn, måste vänta minst 3 år till efter jag skaffat mig ett grymt jobb och en grym lägenhet sen jävlar vill jag ha en egen älskling! Men iaf så tog jag tunnelbanan kl halv sju in till centralen och därifrån med tåg till uppsala. skulle besöka akademiska sjukhuset. lite kul att åka själv och inte veta vart jag ska, men alla va jätte trevliga så det gick bra alltå jag hittade. jag va jätte nervös hela tiden men allt gick snabbt. jag kom hem för en timme sen, så jag r verkligen jätte trött.
Har bestämt mig nu, ska fan bli en så jävla bra person. eftersom jag tycker om barn så mycket kommer jag nog börja plugga barn och fritid och jag ska minst ha vg i alla ämnen. asså nu jävlar 3 år till, kom igen nu sanna. aja ska typ softa framför tv:n för måste stänga av den om ngn timme då novis kmr hem.

22:24

så jävla soft helg men den har gått lite för snabbt. ganska tråkigt tycker jag. fedagen på kvällen kom jag hem till simon eller vi möttes i tp och tog en promenad hem till honom ungefär 25 min. vi va uppe jtte länge och kollade på film mysigt! igår så gick vi upp på morgonen men vid fem mötte jag nannis, vi drog och sola. sen droog vi hem till henne vi lagade wook och marangeswish eller hur det nu stavas. det va fett gott vi kollade också på stockholmsboogie fett skön film sådär. eftervi kollat klart¨på filmen åkte jag hem till simon och sov och idag vaknade vi kl 1 och åkte hit då. åt jag städade lite grann sen drog simon 7 :( .. vid halv 9 gick jag och emma på en promenad i 30 min.

Oj juste imorn herrigud är jätte nervös hoppas allt går bra vafan :O:O

23:41

Nu har jag bara haft jätte tråkigt och glömt bort att jag inte har skrivit. Var hur trött som helst idag. Men fick sluta ungefä runt 1 så det var najs! Iaf så fick jag en jätte bra nyhet (lite privat) så blev fett med glad. kom hem och softade lite gran. Sen så mötte jg ricardo en stund snackade lite, det e så skönt att prata med en bra kill kompis som förstår mig!
När han åkte åkte jag med honom för skulle ju möta johanna och sola. Hon satt och fikade med Alma. MEn det där skit solariet var ju typ sönder så jag har inte fått färg alls.
Iaf så fortsatte vi mot the hoods så mötte vi johannas mamma och vi gick upp till oss och pratade med sara och john och allt. Det kändes skönt att lägga det förflutna bakom sig, att vi ska fixa vårat liv att mogna till! Vi har gjort massa dumheter nu i ungerfär 2 år så nu jävlar!
Nu ligger jag och softar bara. Saknar simon jätte mycket. men vi ska inte träffas förns på fredag :O Har inte träffat han på en vecka då. Knas i systemet. 
peace jao 

23:32

SENASTE

Person du tänkte på?
älsklingen
Gången du spydde?  efter en jävligt god kladdkaka
Gången du grät? för en vecka sedan tror jag
Gången du var i Göteborg? var jag på gothia cup
Gången du var i Stockholm? bor här, jao
Gången du var hög?  privatliv kan man väl ändå ha
Personen som såg dig gråta? älsklingen
Kompis du var med? Johanna Nilsson Färdigh
Du spelade fotboll? innan sommaren bre
Kollade du på TV? tittar nu (csi miami)
Kollade på bio? Förra veckan
Vem tittade du bio med? Nannis
Vilken film såg ni/du? Yes man

23:24

baxad av min käre vän emma.

Har du haft sex? - ja
Med hur många? - 4
Ångrar du någon utav dem? -  ja
Var du kär i alla? - nej
Är/har du varit en player? - nej
När blev du av med oskulden? - 1/1-07
Har du någonsin haft fyllesex? - ja


Har du haft sex i/på..
Ett badkar/dusch? - båda
På ett tak? - nej
Tåg/bil/buss? - nej
En toalett utomhus eller inomhus? - båda
I en park? - nej
I ett hav/en sjö? - nej
Bastu? - ja

När var din första kyss? - i 3:an men det var mest hångel
Hur gammal var ditt äldsta hångel? - ett år äldre än mig
Och yngsta? - 1 år yngre
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? - 1
Har du flashat/strippat nångång? - ganska ofta faktist
När kramade du någon sist? - hm, idag iaf
Saknar du någon speciell person? - ja
Har du svårt för att bli kär? - ja
När kysste/hånglade du med någon sist? -  i fredags
Ångrar du det? - ångrar aldrig något med simon
Är du singel? - nej
När fick du senast en komplimang? - att jag inte var tjock av ninnie haha
Har du träffat någon internet person? - nej
Har du hånglat med någon av samma kön? - ja


22:41

Förlåt ska jag inte riktigt säga men aa, jag skriver ju inte så ofta för jag inte har så mkt tid och så vidare ..
Men ska berätta lite om igår. Kommer jag in som vnligt till jobbet. men fitt cheferna sger inte till att dom har ändrat mina måndagar till 12-19 iställer för 11-19.. Blev fett irriterad, kunde ju ha sovit en timma extra. Iaf så har jag fått mkt med kontat med alla som jobbar, det känns skönt. Gnälde liksom till syrran i fredags om att jag kände mig typ lite utstött eller att jag inte har något att prata med dom om. Men allt blir bättre!
Idag iaf jobbade jag dom vanliga tiderna som sagt fårn 7(jätte jobbigt). Nu har dom gjort så att bara 1 jobbar frukost. asså va fan tänker dom med? att jag ska göra uppfyllningen och stå i kassan i 3 timmar? Får ju liksom springa fram och tillbaka hela tiden. Men det gick bra men kändes fett stressande och svettigt haha. Iaf så bara för att jag inte vill sluta tidigare fick jag rensa avloppen.. plus att jag fick skura rent en hel vägg. Känner mig fett med utnytjad. vill bara att dom här månaderna ska gå över så jag kan börja i skolan igen! Tro mig ni som tror att det är skönare att jobba (så man får pengar) , det gjorde jag också! Men nejnej icke sa nicke. en gång i månaden är det skönt den 25 :enär man får pengarna!
Efter jobbet mötte jag upp johanna. Vi gick och simma, vi simmade i ungefär 35 minuter (vi ska bli fett med fit for fight till sommaren). Efter det åkte jag direkt till örnsberg för syrran skulle hämta upp mig vi skulle på ngt jävla skit möte!
Vi kom hem och käkade och pratade om att jag skaöra situps varje kväll men då sa ju john att magen bara blir större och att jag ska ut och gå i 45 min istället haha. Jag lyfte luren direkt och ringde emma! Vi gick i en timma ungefär och jag sen hem till henne för att kolla på hennes nya rum. Det var verkligen nice!
Nu är jag hemma och har precis duschat. Ni kan väl förstå att jag e trött? så ska slagga n'r som helst efter en kvälls cigg.

Godnatt


tunga grejjer sanna


20:17

Linda oc ricardo var jag med igår. fett trevligt faktist vi snackade drack te åt glass sen mötte ricardo john på fifa, efter det kollade vi på film. :) Simon och jag bråkade igår också och jag vet faktist seriöst inte hur det kommer bli. Han måste fan tänka på hur han vill ha det!
Söndag idag som sagt imorn jobbar jag :( Iaf har mamma varit här sen åkte vi till robin (min systers bror) han bor fan fint! Sedan kom hela min systers pappas amilj hit hem och åt här. Asko (saras pappa) Åsa (saras styvmamma) Robin (bror) Marcus (bror) Morgan (typ bror) Vi käkade lite och så.
Nu ligger jag här helt deprimerad framför datan och har jätte tråkigt. Tror jag ska ladda ner en film iaf kanske.
puss & kram

kunde inte garva mindre haha


03:04

har gjort massa idag faktist. jobbat 8 timmar va ändå på  bra humör fast ändå inte.. mötte johanna så åkte vi hem till mig. sen kom simon och hans mamma för sara ska va så mongo att göra så dom har ontakt så vi inte kmr ha ngt liv kvar. fett roligt!! Iaf så va det soft att sara träffa johanna eftersom sara inte riktigt litade på henne nu kanske nannis ska med på tisdag på det där jävla mariaungdomskiten sara har ringt.
Slutade kvällen med en fet film den va fett bra. Handlade om en tönt som hade blivit adopterad. sedan fick han reda på att hans biologiska föräldrar hade dött och då tog han över deras företag som va en porr tidning som hette heaven.
Sen följde jag och simon med johanna till aspudden därifrån gick hon till midsommarkransen. nu kigger jag och simon o myser i sängen.
see ya :)

01:49

Har varit ledig och på "möte" så jag kmr igång med vilken skola jag ska börja i höst. Det blir nog didaktus, nära och bra. Hela mitt rum är klart nu så jävla skönt och mysigt. Sara och John fixade lite mys här idag fett skönt nu knns det som ett rum. Kommer bilder ngn annan dag :) Men iaf va jag på bio idag med nannis . Det tog ara en halvtimma för oss att bestämma vilken vi skulle se men det blev yes man fett bra som jag ville mohaha :D Den va fan rolig asså jim carey är bäst.
Men så  e man ju osams med simon igen oxå så vi måste prata..
Ska försöka sova nu jobar ju imorn.
peace and love

novas låt


varför alltid jävla fitt jag !? jag kmr typ ta livet av mig lr ngt e så jävla trött på allt och alla borde flytta långt hä ifrån skaffa nya vänner o allt. har ju fan inga kvar..
Eller så dör jag en långsamtråkigdöd?

2009 jao






RSS 2.0