Tisdag

Sitter här på nya jobbet, där jag får 300 kr per sälj. Asså det e helt sjukt bra. mitt andra samtal höll jag på sälja! Aja, idag på morgonen skulle jag ju möta simon kvart över 8, men han kom inte blev lite sur men åkte vidare hit. Kommer hit och hittar inte självklart haha men sen kom "the boss" som han kallar sig. Så lärde dom mig, det är ju super enkelt, ska fortsätta jobba nu. och sen ska jag möta simon och sedan träning, och på torsdag e det fucking valborg och vafan ska man göra då, eftersom Emma dissa våran tradition jävla bajskorv.
Peeeeeacean'love

Alicante bilder!



Mette Hannah Bella Steffi Diddi Och Jag fick sockerkicken efter Donken i Spanien!





Sista dagen ville vi bada i värme, så vi gick in, Steffi Mette Jag Och Hannah





Hannah Och Bella, vi letar efter armbanden Hannah köpte 08




Stackars hundar, inlåsta i glasburar!




Sanna Och Hannah på bussen, helt flippade


klockren dag

Nu kör vi!

Nu jävlar ska mitt liv bli bra, hade liksom turen att börja på ett skit jobb men imorn börjar jag på ett annat. bryr mig inte vad jopbbet handlar om testar i 2 veckor passar det inte mig drar jag, så enkelt är det.

Grejen med att jag måste ha jobb snabbt är för att jag precis betalat egypten resan inför sommaren, men i augusti ska jag till grekland med emma ! Det kommer bli galet najs säger jag bara.

Föresten så va min syster hos en såndär spådam idag.. Funderar på att testa, hon hade ju fan rätt den jäveln. Kostar 150-200kr. Ska be syrran boka en tid till mig faktist.
Under tiden syrran va där passade jag lilla Nela i en timma drygt. Dert va jätte kul för hon har nyligen lärt sig gå, hon är 1 år gammal, och så har hon lärt sig säga Sanna (är skit glad). Hon lärde säg att säga pippi och vovve idag när jag var med henne kul faktist!
Och nu ska jag göra i ordning mig, ska möta Simon här om en halvtimme och han ska följa med mig så jag kan äta fish and chips i Skäholmen, sen kommer vi bege oss till mamma en stund för att kolla film, as mysigt. Vårat förhållande har verkligen lyfts och blivit grymt bra efter dom hära misstagen.
aja peace out

Ska lägga in lite bilder från alicante om en stund :)

fuckfuckfuck

Åh, är på så jävla pissiigt humör. Jag har typ förlåtit simon, jag älskar verkligen honom och kommer aldrig få någon som han! Iaf detm händer nu är att det är fuckt på jobbet hur ska dom ha det, ska dom ha kvar google eller inte? Ska jag jobba kvar eller inte? Ska min chef jobba kvar eller inte? asså allvarligt snart fuck det här men vafan ska jag jobba med då liksom? Aldrig aldrig aldrig donken jag orkar vekligen itne det igen... Det löser sig hoppas jag!

Jag har äntligen börjat komma in i träningen, men visst så fuckar jag ur men aa.. Har väl accepterat alla som går i laget men den ända jag kan tänka mig umgås med är hannah. men det är en av mina bästa kompisar så det går ju rätt ut! Vi pker till Spanien om 6 dagar är så jävla taggad på det. men jag vet inte assååå, hur ska vi åka med 20 fjortisar och det inte kommer bli bråk? äh det löser sig väl också på ngt vis!

Saknar mamma men ska dit imorn :) och sen är jag ledig!!!

sug

ingen läser här drf kan jag skriva ut mina aggritioner.
jag och mitt x gjorde slut för kanske högst 3 veckor sen. vrf? jo men det va för jag hade faktist ängnat min tid åt mina vänner. på söndagen sa jag att jag ska skulle skärpa mig, men jag kunde ju inte det eftersom jag börjat träna fotboll 4 ggr i veckan det e lite svårt att få ihop det. så på helgen gick jag ut med mina kompisar för jag och simon hade ändå bråkat. på söndagen kom han hem till mig och vi mös. men nej han är så patetisk och har stängt av hans telefon, han skyller på att han inte vill att hans mamma ska ringa, asså wtf? jag lackade och loggade in på hans msn och ansiktsboken och det e självklart att en liten ***** fjortis skriver. hej vad göru? han va ju tvungen att berätta för mig att han hade pratat med bruden under en veckas tid, och ska jag säga vad han skyller på? att jag inte gav han uppmärksamhet eller ngn uppskattning, som sagt jag ska exakt en vacka innan att jag skulle försöka ändra mig. men han litade antagligen inte på mig. visst jag ändrade mig inte men ändå seriöst. och jag fick reda på massa dumt han sagt till henne, om att jag och han inte var tillsammans, att dom skulle gå på bio tsm och laga middag hemma hos simon. visst han hade inte sex med bruden men det här är liksom det jag och simon inte gör så ofta och det är det som e mest romantiskt det sårade mig så djupt.

Och nu 3 veckor senare, hans morfar har dött och snälla vi har känt varandra i 2 år, självklart bryr jag mig och ringer upp och frågar hur det är.. och vad han har gjort under dagen, han säger såhär; varit med elli i stan varit i skolan och fikat med en tjej kompis (inte samma som han prata med innan)
jag fattade redan då och frågade vad dom hade gjort, asså varför säger hn det till mig för? vill han göra mig ledsen eller vad e hans problem? iaf så sa han direkt att dom hade "gosat" asså jag mådde så jävla illa och vet ni vad? han ringer inte ens upp mig efter jag lagt på. jag vet inte vem han är längre, ska möta han idag och hämta mina grejer, funderar på om jag ska spotta han i ansiktet, han är inte ens värd det!

RSS 2.0