transan

haha, glömde berätta. hur ofta ser man en transa? inte så jätte ofta, han va så gullig faan. riktigt fet man såg verkligen skägget han hade stor "hårig" näsa FETA glas ögon. Sen får man inte det glömma det röda läppstiftet!

18:12

igår va jag med hannah mette carro och denice det va fett roligt asså :D men dagen efter va dock lite jobbigare, jobbade från 10-16 :( och alla här hemma har bakat så nu ska jag stoppa i mig en feeet bulle lr ngt liknande.

systrar


Sara & Ninnie mina 2 storesystrar love u :)
tack att ni finns!

fredag

Idag jobbade jag från 12-21 så nu sitter jag bara hemma. Brände mitt fucku finger :( gör fett ont eftersom jag inte kunde hälla kallt vatten direkt fitta. föresten har jag klippt lugg och köpt ny jacka :D ska bara softäää galet idag :)
imorn e ricardo ennsam hemma så¨ja o hannah ska dit :)
se yaaaa

broder



Simay gumman, ingen förstår hur mycket jag saknar dig! har aldrig blivit så ledsen som när jag fick reda påa att du skulle flytta.. nu säger du att du ska komma om 6 månader!? jag träffade dig senast förra våren fan :( Jag trodde fan jag drömde näru kom! jag darrade i en halvtimme! alla minnen är kvar o jag kmr alltid älskadig bror <3

mongo bilder


Pamoudo

sanna och john


hannah och sanna


linda, alexandra, lisa, frida, hannah och sanna


amanda och hannah


sanna och nannis


sanna och cissi


anna, shilan, sanna och cissi


sanna och hannah


camilla och sanna

16:32

En rolig grej föresten hahaha. Man ska lämna in önsketidder under jul. Och då jade jag fyllt i min, det ser liksom ut som en såndär kalender bara. (Nova har ett block som har samma 4-kantiga rutor, och om man fyllt i den med syffror eller bokstäver får man en stjärna) så på lördagen/söndagen jag inte var hemma på hade hon först sminkat sig med mitt smink och sen fyllt i min önsketidsjullapp och sagt till hennes pappa john; pappa, kan jag få en stjärna nu?
Hur söt som helst!

tisdag

Idag började jag kl 7, så var tvungen att gå upp kvart i 6. Jobbigt men det går snabbare på jobbet då.
Det gick skit bra sålde mer än min arbetsledare idag :) Jag fixade en leksak till Nova också. Jag kom hem för ungefär en timma sen, sitter här och är helt slut.
Jag funderar på att gå och simma, men vet inte om jag orkar!
Ikväll ska jag iaf bara softa tror jag.
peace and love

klass 9:e



Tro mig, jag saknar alla i 9e. önskar att vi hade ett år till tillsammans! Glömmer er aldrig och glömmer aldrig våra minnen.

måndag

Idag började jag jobba kl 11. Det var jätte dåligt med folk idag så tiden gick ganska sakta. Men iaf, idag var det bankrån på vasagatan! Polisbilar och allt utanför! Vi hade tur att det inte blev avspärrat hos hos. Jag är jätte arg på alla egentligen eftersom någon har snott mitt skärp och 2 cigg av mig idag!?
Mamma kom förbi jobbet idag så jag bjöd henne på en donut och en kaffe, har saknat henne jätte mycket, och nu har hon kommit till stockholm igen jätte skönt faktist!
Slutade gjorde jag kl 19, mötte Nannis och hämtade mina skor. Vidare hem och Ninnie var här men hon gick när jag kom. Jag åt och satte mig här framför datan och nu ska jag nog duscha och sätta på tv:n alldeless strax.
peace and love

maskerad

 
Vi var ju på maskerad förra helgen. Hon ni ser i mitten är min syster. och vi alla som står runt är hennes syskon (förrutom amanda som är marcus tjej). Skit kul hade vi iaf. Robin- Zorro, Sara-Tingeling, Amanda- Sandy, Ninnie- Angeline Jlie, Marcus- Hulken, Jag- Julia Roberts.

söndag

Jag har kommit på idag att jag saknar att plugga och det är fan inte likt mig! Ska fan äka hämta alla mina böcker från 9:an i Vårberg och läsa igenom :)

Idag har jag inte gjort någonting typ, Simon kom förbi en stund och vi snackade lite.
Vi tittade också på Gossipgirl och Grey´sanatomy, fett bra faktist. Nu sitter jag vid datan medans John spelar fifa 08 som egentligen blev stulet i sommras. Det var inbrott när jag och Ninnie bodde här själva. Lite jobbigt faktist, men nu sitter han och spelar mot sin chef och spelar av han pengar.
ciao bello

ps. Spana in petraaaaas.blogg.se, anghaaaaams.blogg.se, nninnie.blogg.se

lördag

Igår var jag hemma ett jävligt bra tag. Bråkade med en kompis men tycker seriöst det hon sa inte var sant. Så jag åkte och träffade hannah, vi åkte och träffade Ricardo och Mette. Vi hade ioförsej skit tråkigt ingenting att göra även fast vi hade dricka. Men sen åkte jag och Hannah och mötte Amanda. Dom var bara ute så jag drog och träffade Simon.
ciao bello

12:17



Sanna, Ninnie & Linda
Dom 2 tjejerna jag kommer känna i hela mitt liv. Jag älskar er och kommer alltid göra det.

lördag

Igår som sagt jobbad jag från 12-21. Men fick sluta en halvtimma tidigare! Blev as glad :D Det var jobbigt igår för det kom in fulla människor som bråkade lite med mig hehe. Och så kom det in en såndär jätte läskig tant som har ett "vitt" öga och ett blått med blod på händerna, lite scary faktist. På kvällen träffade jag amanda hennes kille och hans kompisar dom var på en fest 5 min från mig! Så jag gick dit det var inte så jätte kul men kul att va lite oftare med amanda.
Idag vaknade jag kl 9 av att Nova väkte mig och sa att jag måste gå upp. Så idag var jag och åkte pulka med Nova, Nela och John (syrrans kille) eftersom Sara är borta med hennes faster.

Kvällen vet jag inte hur den blir, ciao bello

torsdag

Ångrade mig lite att jag raderade min andra blogg hehe, för nu har jag faktist ingenting att göra när jag kommer hem längre. Jag bor nu hos syrran min i Aspudden, jävligt najs ska jag säga. men är så trött på kvällarna nu för tiden och  deckar runt elva! så jag ska gå och lägga mig snart.

Idag var det ändå lite kul på jobbet. jobbade lite med nya människor som jag inte träffat, för annars jobbar jag inte på torsdagar. Det kom in en tant idag och beställde en liten pommed och sa; dom får inte vara för friterade för jag kan inte tugga med mina tänder ordentligt. vad skulle jag göra åt saken liksom !? så jag tog upp pommearna 30 sekunder innan dom var klara. Och sen så sa hon; jag har pratat med jesus. hahaha det var ju ändå ganska roligt.
ciao bello.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0