23:23

Är så trött på allt fucking bullshiet. Att jag inte har tid längre är inte mitt val, eller jo! Jag har valt att jobba men jag valde inte att det fuckades upp för mig? Så kan alla mina vänner sluta bli sura för att jag inte hinner träffa er, det är upp till er om ni vill va kvar, bara så ni vet. Och dessutom vet alla hur det är och ni ringer inte ens och frågar hur det är? Varför ska jag då alltid ställa upp för er? Jag gör inte det för att ni ska ställa upp för mig utan för att jag bryr mig. Och ni som bryr er så jävla mycket om mig kan ju då visa det iaf på något sätt. Ta åt er ni som vill men hoppas ni förstår. Jag har inte hunnit träffat någon av er (mina vänner) så säg fan inte att jag väljer er i andra hand..


Igår va det bara bygga upp garderober det har blivit fett med najs, och idag va jag tvungen sticka och jobba i 4h sen kom jag hem då va pappa här men han va ju tvungen att tagga eftersom han e så rädd om sin nya familj som han känt i 1 år. han pallante riktigt bry sig om att jag har flyttat hit och behöver stöd från honnom och mamma egentligen. men det e bara ringa när det passar er. för jag hinner inte med och jag pallar inte. a iaf han drog och då fixade jag in mina kläder i garderoben i garderoben och den garderoben ska bli mitt rum inom typ 10 dagar! vi ska slå ut väggen sätta ny så det blir lite större :) så det e najs.
Är iaf helt slut har nackspärr och det smakar blod i munnen för jag hostar så mycket, hoppas på att bli frisk snart så jag slipper va hemma från jobbet.
Simon har iaf fått fullt med kläder av john (syrrans kille) fett med skysst eftersom simon inte har några kläder eller han har inte mycket! men det blev det ju ändring på. 
Imorn ska sara och john på intervju så jag verkligen få bo här. Så då ska jag samtidigt softa runt i skärholmen tills dom är klara i think. 


aja peace <3 

jul och allt

jobbat nu dom röda dagarna förutom på julafton! :D
Det va skit mysigt på julafton, pappa och ettan va här en stund sen åkte vi till min systers pappa och va där en stund. Efter det åkte vi  hem igen då kom mamma ninnie och knaster! Och 5 min efter det kom lars-eric och eva :)
Det va fullt med julklappar under granen så det tog 3 timmars tid att öppna allt. Jag fick dock inte mkt men jag har ju egna pengar nu så det e najs.
Och sen åkte jag till simon och började fixa hans rum med hans nya julklappar från mig(:


jag och hannah haha


galet blandad musiksmak men det e sån jag är



20:23

Nu har jag varit och jobbat och varit i stan med Linda. John kom förbi han hälsar på från england (han bor där & spelar fotboll i manchester city). Det var trevligt, sen mötte vi Ricardo en stund han hade solat och sen drog vi och käka kebab och kolla lite i affärer ändå lite soft ju :D.. Sen va det några brudar som flörta med ricardo fett ballhet sådär!

Imorn äre julafton så ska va här hemma så kmr mamma ninnie lars-erik och eva komma hit ändå lite trevligt sådär! Men det blir SPIKAT kalleanka imorn! Sen ska jag tagga hem till Simon han har faktist 15 julklappar stående här :) Ska sova hos honom också hoppas det blir mys hemma hos honom!

Nu pallajainte skriva ska lägga in någon tung låt elr något peace!


tunga grejer sanna








tunga grejer


broder från samma moder



Sanna och Ninnie <3 syster (nninnie.blogg.se)

21:30

Tiden bara rullar asså 1 vecka kvar till jul. Är lite tpl fan måste börja ha kul på helgen! amanda fyller iaf år imorn :D 16 år nu! Grattir gumman.

försov mig idag men kom iaf i tid, var hos mamma en stund och tio min hos pappa lite skönt att träffa dom men känns cp.. träffade syrän idag det va soft men kanske softare om vi umgås i minst en timma. är överdrivet trött ska hoppa in i duschen om ett litet tag.

Har iaf bestämt att jag ska tatuera; live well laugh often love much. det blir nog nästa månad.
peaaaaaaaace<3


lucia

  

some pictures from lucia :D

Där har vi 5 generationer, Gammelmormor längst till höger, mormor längst till vänster, mamma brevid mormor, sara bredvid mamma och nova i mammas knä :D

17:46

Tjena fan. Har jobbat och slaggat i en timma idag. Sara och Nova va förbi en stund kul faktist för då gick tiden snabbare :D Är fett med trött ska tycka lite synd om mig själv idag och titta på titanic eller bodyguerds har inte bestämmt mig fan.
En sak är ju säker är att jag saknar mina kompisar har 1 dag i veckan (tid för dom). Iaf kommer ha mer tid nästa år i höst.
Nyår vet jag ingenting om än så länge simon ska ha fest och jag vet att jag ska dit men om hur jag gör med mina andra planer med kompisarna...

Juste! träffade min studievägledar från aspudden förra veckan fett skönt vi ska ha ett "möte" prata lite om skola sådär så allt ser ljusare ut för mig nu :D och är ju fett taggad på plugga trore blir sam sam men vene ännu.

tis&ons

tjena fan. sitter hemma ska käka snart e skit hungrig! nu börjar planerna att flytta till syrran och bo här i 2-3 år.. känns länge men bättre här än ngnannanstans som tex hemma.
Började sju igår och idag är helt slut tog en powernap när sara och john hade möte. Va och pynta simons julgran igår haha. ska träffa han senare idag efter jag ätit.
peeeeeeeace

måndag

Idag började jag 11, träffade två kändisar som beställde hos mig :D
han i parlamentet och han som va programledare förra året för idol mohaha. sen iaf har jag varit med simon och vi har kollat på utredningen, den ser helt okej ut faktist!

nu ska jag gå och basta i källaren, peace up

lör&sön

idag har jag bara softat gaaaaaalet hemma. fett bakis vet inte hur mkt jag fick i mig igår. iaf så ska jag på bio ikväll med simon :) nu vet jag också attt jag kanske jobbar på nyårsafton :O knaaaaaaas. men skit samma livet e inte alltid roligt.
ajde

fre&lör

Igår fredag.. 12-21 fett seg dag inget att leka med. och idag ska jag extra jobba i 3 timmar det e ändå naaajs. för man får ju ob typ! efter jobbet åkte jag till nannis nya lägenhet det va fett fint ! vi åt lussebulle och tog en cigg med hennes mamma efter att nannis snott vin av henne haha så jävla fittig! sen mötte jag simon och vi sov på´soffan..

Idag ska jag ut och hinka spikat med vart har jag inte bestämt hehe :)
ciao bello
 

ons&tors

Idag hare vart soft, va ledig. Först vaknade jag på morgonen väkte morsan (sov där) hon skulle till morfar. fick taxi skjuts till liljeholmen, vänta en timma tog blod prov. Mötte simon snacka lite åkte till skärholmen med syrran. Åkte sen till axelsberg hämta nova, åkte sen själv med nova till medis jag ninnie och hon skulle kolla madagaskar så ninnie kom en halvtimma senare efter att vi hade köpt biljetter åt på taco bar såg filmen. gissa vilka som va där liksom!? SJÄLVKLART va det mark levengood och hans kille kmr fan inte ihhåg vad han heter men en grym bögstandup komiker är han :D
sen vidare hem mötte emmae och emmah men dom skulle ju hem. fick dock tråkiga nyheter idag menmen det får jag leva med!

Igår jobbade jag men senare på kvällen va jag och simon hos mamma och kolla på robin hood men jag deckade eftersom jag var så trött..
blää har fett ont i blodspruts armen pallante skriva mera, ciao bello

RSS 2.0