SOMMAR

Har haft en galen sommar hittills. Jobb har jag fått, jag har varit i 2 veckor i Egypten om 9 dagar taggar jag emma alison och johanna till Grekland till Lefkas. ASSÅ GAAH bästa sommaren hittills. Plus att jag varit med min älskling varje dag det har varit galet bra. Nu sitter jag hära och väntar på honom vi ska dricka cola och äta chips (jag jobbar imorgon) och vi ska titta på ica age 3 :D.. har varit hemma med ninnie hela dagen utnytjade inte solen en sekund, knas ;/.. aja..

Egypten iaf, var där med syrran john och deras barn. det va galet najs. Vi kommer dit och jag frös galet på flyget så hade på mig tröja. när vi gick av kändes det som att man stog över ånga. äckligt varmt asså. Så vi kirrade med väskorna i hotell rummen, som också va äckligt najs hotell. Vi gick och käkade middag nere i hotellet där det fanns 3 olika restauranger som man fick välja liksom.
John och Sara förlovade sig under kvällen då dom gick på stranden, jag tog hand om barnen på hotellet. hennes ring är galen!
Dagarna rullade på, 4 första dagarna sov jag lunch som ett litet barn haha. Men sen sket jag i det eller ngn dag somade jag på stranden i 2 timmar i skuggan haha, det va ju för varmt vad skulle jag göra?
Vi var ute på en ubåtstur som var gjord av glas så man såg alla deras olika fiskar helt sjuka va dom helt färgglada :D Vi var också ute på en annan strand. Vi snorklade där, först åkte vi dit tog 50 minuter med båt. När vi kom fram gick vi och fixade snorkling grejer, så fick vi testa i 30 min. Sen åkte vi ut med båten i 10 min, och snorklade bland reven, asså det va helt sjukt ballt. men läskigt vare ju också!!! Vi åkte tillbaka och åt. Den här stranden såg verkligen ut som hawaii. Man kunde simma ut 5 meter från stranden och se nemo fiskar as coolt! Vi åkte sedan hem. och på kvällen gick jag och syrran ut på hard rock cafe, haha det va så jävla kul. Dansade dit och dansade hem. Sara mådde dock inte bra dagen efter själv låg jag i poolen men värsta huvudvärken men sara gick varje timma och spydde haha. iaf gick dagarna galet snabbt och äntligen är jag hemma. hade gärnat stannat kvar, men då hade jag velat ha simon med mig!!

under resan taggade jag mig själv också till Grekland längtar gaaaaaalet , peeeeace

egypten



Här var vi påväg tillbaka ifrån hotellet, då vi hade varit på en glasubåt eööer vad det heter ute på röda havet och tittade på fiskar, galet najs faktist.



På krogen haha. 12 års gräns på drickan on the way mot hard rock cafe ladies night gratis drinker till 3



Sista dagen tror jag? Nela hade iaf kul



Där solen hade legat på blev det för varmt och man gjorde illa sig, så gjorde mig illa för nelas skull, haha



Sista dagen i väntan på bussen



SNORKLA



Bygga en pool åt Nela




Nela och jag i röda havet



Jag och Nova tittar på fiskar

RSS 2.0