ledig dag

JAG SKA SPELA FOTBOLL :D:D, är fett glad. iaf så hade jag ju världens jobbigaste dag igår. men insåg att det inte var så jätte jobbigt fick ju ut bra grejer av allt och när jag kom hem så hängde mina kläder jag hade beställt från bubbleroom :D de va så jävla najs. iaf så har jag börjat spela fotboll slutat röka ochska åka med laget till alicante :)
inte för ngn vet att jag har börjat helt så är jag med nu, men har inte tränat ngt men ska ut och köra en intervaller :)
aja ska göra mig i ordning ska hem till syrra & pappa och sen till mamma , pööööööössssssss

tunga grejjer sanna


tisdag

jag ska börja spela fotboll igen är så jävla glad :D ringde och pratade med meddi och adam igår, kände liksom nu jävlar. så ska dit imorn till spänga hallen och snacka med dom. det kommer ju ändå bli najs. så imorn kmr det bli en lång dag för mig, börjar 7 slutar 4 ska sen till möte från halv 6 till halv 8 och sen därfifrån direkt till spånga hallen...

iaf e jag fett död idag. kunde inte somna igår, och en timme efter jag somnat vakna nela ( halv 3 ) och så vakna jag varannan timma innan jag gick upp (halv6) så tog typ en "powernap" ville sova vidare vid 4 men började laga mat , den blev klar vid 5 och nu har jag precis lagt mig i soffan. ska iförsej ner till aspudden köpa cigg och mjölk. kommer väl decka efter house idag.

och snart kommer kläder jag beställt. kommer inte ihåg hur det ser ut men tror det e fina grejer det e naaaaaajs :D och om en vecka får jag min lön och då fyller min käre vän hannah år :)

aja ska nog dra mig nu funderar på ringa nannis och tvinga hit henne.


godmorgon

blää jag orkar inte :( måste gå om 40 min sen är jag på jobbet och slavar.
jag hade iaf inga mardrömmar inatt najs ju eftersom vi såg den där filmen igår. och det snöar ute, ganska kul tycker jag då kan Nova åka pulka :)
jag saknar hem faktist, hoppas på att kunna sova över ngn natt där. aja ska äta frukost nu.. seeeeeeeeee yaaaa

skjut mig

Hej igen pallar inte riktigt vara seriös med bloggen. så här är det att jag e så trött på mitt jobb att jag har räknat att jag har 76 dagar kvar att jobba.. ouf inte att leka med. jag mår dåligt av att jobba där jag pallar inte riktigt trycker längre asså. men jag får inte säga upp mig, sara och john säger att jag måste ha en sysselsättning, men snälla ställ er och jobba där en dag så kommer ni fatta, jag har redan jobbat där i 4 månader skajag obba där ca 5 månader till :/ ? äh jag måste få ordning på allt. måste skria ut cv:na så kan jag gå runt på torsdag och lämna ut. det  bara smart att anställa mig eftersom jag är 16 år bara.. tjänar fettdligt liksom (63,8 /h)

iaf. det har varit alla hjärtans dag, mys och jag var med simon såklart och myste.
idag är det söndag (PANIK) jobbar imorn tar självmord åååååååååååååh. iaf, så har jag vart hos simon , kom hem städat & ätit. Kom nyss hem också för jag va på bio med nannis. den där filmen va inte lite läskig, fredag den trettonde. jag va hur fucking rädd som helst, måste titta under sängen innan jag sover. ska nog titta på ett house avsnitt och sen sova.

JUSTE ni vet att jag tog hur mkt ledigt som helst? NEJNEJ jag fick en extra dag, oj vad jag älskar mitt liv mest.
och så är det sista dage imorn lr dag va man ska säga man ska lämna in sni ansökan för gymnasium skulle inte förväna mig att jag inte komin på ngt alls..

aja skriver fömodligen ngt roligt imorn. godnatt

12:40

Jag är så jävla trött på allt nu asså. Det är inte jag som valt att leva så här, varför ska ja då straffas? jävla skit asså ni alla som jag trodde va mina vänner kan ju suga av mig. tack för mig hej

19:31

i fredags tatuerade jag mig :D:D, pallade inte riktigt skriva har inte vait inne å datan för den delen. fett skönt med sport lov!!!!! har tagit ganska mkt ledigt då också. idag passade jag nova och marko fett roliga haha. jag ska föresten t egypten i sommar längtar gaaaaaalet :D, aja ajde <3

RSS 2.0