blä

Åhhh äntligen hamma med riktig mat :D. Igår på midsommar var jag och simon ute i tyresö hos hannah + familj. Jätte trevligt men jag drack inte, tycker jag är jätte duktig :) Iaf så åkte vi hem till simons pappa sen där jag inte varit på as länge :O iaf köpte vi chips men det blev ingen cola :( allt stängde ju jävla skit! Vi somna iaf kl 10 haha :O helt sjukt men jävligt skönt eftersom jag klara av hela långa denna dag! 8 jävla timmar asså. Men äntligen hemma, men ska nog åka till mammis en stund, har ganska tråkigt

mitt allt


bilder från brushans data








yeah

Ojojoj vad trött jag är, vaknade för en timma sen. Ska bara slappa hela dagen framför tv:n och sen möta simon tror jag :) Imorgon ska vi ju bege oss till tyresö under dagen och sen komma antingen hem till mamma eller hem till sara på kvällen. me dont know. Jag jobbar ju iaf på lördag ganska skönt faktist!



Yasse fyllde ju år den 4/6 och firades tillsammans med jossan dagen efter. Väldigt skön dag ska jag säga. Och det här är en bild på mig hannah och nikki under kvällen!

vindögd?


.

Har inte riktigt haft orken att skriva faktist. iaf har jag ju ändå inte gjort så jätte mkt, det vanliga. Och dessutom fått jobb på vi (vo) men vet inte om det är´sommaren bara men får hoppas på hösten också. Jag jobbade första dagen igår, som tur var hade jag emma som handledare typ hon stog bakom mig hela dagen haha, stackars! men iaf det gick väl bra men det är stört mkt koder jag ska lära mig, men kan ett par stycken redan! Jobbade idag också så när jag kom hem ville jag bara sova, men det kunde jag inte för precis då jag somnade knackade min älskling på dörren. Sen efter en kvart kom mamma ninnie och ayas och softade lite här hos mamma :). Alla åt här men sen drog simon och ayas, så jag har suttit framför tv:n . det är najs, nu kollar vi på "so you think you can dance" tunga grejjer bara där asså.
Kommer väl antagligen inte kunna sova förens csi är slut :( , menmen, kan ju sova ut imorgon. Och så ska Simon förmodligen sova hos mig, eftersom vi ska till tyresö på fredag och fira lite midsommar med hannahs familj osv. sen ska vi hem till mamma och äta lite tårta. På lördag jobbar jag igen, så får hålla mig nykter!

Och jag åker om fucking 12 dagar fett med nervöööööös, Glad midsommar allihoppa!

RSS 2.0